Засновниця мережі "Адоніс" розповіла, хто загинув від ворожого "Циркону" у клініці в Києві (відео)

Засновниця мережі медичних центрів "Адоніс" Ольга Гиріна розповіла, що під час ракетної атаки в приміщенні клініки було до 35 людей. За даними моніторингових каналів, о 10:45 ворог вдарив по будівлі гіперзвуковою ракетою "Циркон".

"На четвертому поверсі поліклініка, де вся ця трагедія сталась. Десь приблизно в поліклініці було 30, можливо 35 осіб. Усі вони були по кабінетах. У цей час я теж була на філії. Буквально за 5-7 хвилин до цієї трагедії я виїхала в банк. Пройшло десь 5-6 хвилин і ми побачили з машини, що стався вибух. Ціль була в тому місці, де був мій кабінет, і приймали лікарі - гінекологи, неврологи", - розповіла Гиріна.

Засновниця мережі "Адоніс" також розповіла про загиблих колег. Каже, що вони в медцентрі пропрацювали майже 20 років. Серед жертв російської атаки: головна медсестра, сестра-господиня, головний бухгалтер і головний касир, два гінекологи. Одна з загиблих гінекологинь - Світлана Поплавська. У загиблої лікарки залишилося троє дітей. Найменшій дитинці лише два рочки. Друга лікарка була фахівцем з УЗД-діагностики.

До лікарні ушпиталили ще одну співробітницю медцентру, також касира. Її стан розцінювався одразу після госпіталізації як важкий.

"Четвертий поверх фактично знищений. З третього поверху видно небо, там знищено перекриття", - так описала руйнування будівлі Гиріна.

Нагадаємо, що 8 липня будівля по вулиці Раїси Окіпної, у якій знаходяться, зокрема, медичний центр "Адоніс" та медичний центр матері й дитини "Ісіда", постраждала від ракетного удару. За останніми даними столичної прокуратури, вбиті дев’ять осіб та восьмеро поранені.

Учора станом на 18:00 у компанії ADONIS повідомили, що з сімох загиблих - 5 співробітників медцентру і 2 пацієнти.

Читайте також: Клініка "Ісіда" у Києві під час вибуху приймала пацієнток: відео моменту прильоту

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення