Затримали збоченця, який зарізав продавчиню у сексшопі: стало відомо, які еротичні іграшки він вкрав (відео-зізнання)

У російському Пітері затримали збоченця-убивцю, який зарізав продавчиню у сексшопі заради двох коробок з еротичними іграшками. Виявляється, він попередив жінку, що планує пограбувати магазин. Але вона у відповідь пригрозила йому тривожною кнопкою.

Під час затримання убивця розповів, що перш ніж напасти, дочекався, аби закінчився робочий день у сусідніх магазинах. Коли вони закрились, він пішов на справу.

"Вийшла дівчина, я пригрозив ножем, спробував пограбувати. Намагався, аби вона зайшла до підсобки. Вона сказала, що зараз натисне тривожну кнопку, я зірвався", - сказав чоловік правоохоронцям.

Виявляється, що збоченець-убивця позбавив життя 33-річну жінку заради двох чоловічих мастурбаторів. Свою провину він повністю визнав, його взяли під варту.

Раніше повідомлялось, що грабіжник завдав жінці близько 20 ударів ножем. Вона благала: "Не вбивайте, будь ласка!". Але збоченець-садист її не чув. Потерпіла встигла попри безпорадний стан викликалати швидку допомогу і сказати: "Я втрачаю свідомість". На жаль, медики не змогли врятувати їй життя.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення