"Жити і терпіти більше не можу": хвора на онкологію жінка розпорола собі живіт тому, що їй відмовили у допомозі лікарі у РФ

Хвора на важку форму онкології жінка у Ленінградській області РФ прооперувала себе самотужки через те, що їй відмовили у допомозі лікарі. Нібито не змогли забрати до лікарні через ковід, але волонтери підозрюють, що зі старенькою просто ніхто не хоче мати справи, адже людина приречена і може зіпсувати статистику смертей.

Відповідну інформацію оприлюднила у Facebook директора місцевої благодійної організації "Хоспис на дому" з посиланням на співробітника швидкої допомоги.

"Хірургічне втручання від розпачу, чи можливе таке у 21 столітті? Бабця пройшла війну і блокаду, а під старість захворіла на онкологію, при цьому її світлому розуму можуть позаздрити молоді. І ця сама онкологія дала їй ускладнення – асцит. При цьому ускладненні людина дуже страждає. Неможливо ходити, лежати і навіть важко дихати. Вона не змогла отримати своєчасну допомогу з класичної причини – ковід. І бабуся сама собі проводить хірургічне втручання – лапароцентез, з метою полегшити стан. Тобто робить надрізи тонким ножем по передній черевній стінці, з метою виведення рідини", - йдеться у повідомленні.

Далі директора у дописі використовує штами російської пропаганди про фашизм, ніби людяність вже скасовувати. Але їм там видніше.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення