Жива людина повністю згоріла: у Нью-Йорку чоловік підпалив себе біля будівлі суду (відео моменту)

 Reuters

У Нью-Йорку чоловік підпалив себе біля будівлі суду, де проходив судовий процес у справі Дональда Трампа: слухається справа про фальсифікацію ділової документації через виплати двом жінкам, одна з них — порноакторка Стормі Деніелс.

Свідок події почув, як чоловік кидає брошури в повітря, а потім побачив, як той облився з каністри та підпалив себе. Постраждалого забрали медики, причина інциденту невідома. Інші свідки стверджують, що чоловік виглядав спокійним, перш ніж облити себе рідиною.

Інцидент трапився у прямому ефірі CNN. Чоловіка змогли загасити за хвилину після того, як він спалахнув. Він живий, але перебуває у критичному стані.

На місці події помітили послання, у якому згадувалися "злісні мільярдери" та заклики "викрити цю корупцію". У частині, яку побачив свідок, Трамп не згадувався. Самогубець також залишив передсмертну записку у мережі.

"Цей крайній акт протесту покликаний привернути увагу до термінового відкриття: ми стали жертвами тоталітарної афери, і наш власний уряд (разом із багатьма своїми союзниками) ось-ось обрушиться на нас апокаліптичним фашистським світовим переворотом", - йдеться у передсмертній записці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення