Журналіст проніс муляж бомби на борт літака в аеропорту Тель-Авіва

 Mignews

Ізраїльський журналіст Девід Сулейман пройшов перевірку служби безпеки в аеропорту «Бен-Гуріон» Тель-Авіва з муляжем бомби. Про це у вівторок, 12 липня, повідомляє Middle East Eye.

Журналіст влаштувався за документами свого друга працювати в клінінгову компанію, яка обслуговує аеропорт. Після цього він отримав доступ до службових приміщень і закритих зон.

«Протягом двох днів, коли я працював на 12 літаках, я міг зробити з ними все, що завгодно», — сказав він.

Він розповів, що вільно входив в зону завантаження валіз, і був готовий допомагати співробітникам. Крім того, він міг потрапити на борт будь-якого судна і підійти до літаків, що знаходяться на злітній смузі. У компанії недбало ставляться до таких ситуацій, вважає журналіст.

За час роботи Сулейман зміг пронести в літак банки з розчином, і залишити їх на борту. Йому вдалося записати відео. За словами журналіста, на ці дії ніхто не відреагував.

Адміністрація аеропорту звернулася в поліцію із заявою на Сулеймана. Співробітники розповіли, що розкрили його роботу і почали розслідування обставин.

«Бен-Гуріон» вважається одним із самих безпечних аеропортів в світі. У 1972 році в будівлі стався теракт, в результаті якого загинули 28 людей, ще 78 були поранені. Після цього влада країни створили в аеропорту багаторівневу систему безпеки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення