Зірковий гравець збірної України з волейболу бореться за звання топ-гравця у Європі: голосування відкрито

Капітан збірної України з класичного волейболу Олег Плотницький бере участь у голосуванні на кращого гравця групового етапу чемпіонату Європи-2021.

Голосування відбувається без реєстрації та безкоштовно - потрібно просто перейти та посиланням і натиснути на ім’я нашого українського волейболіста Олега Плотницького (Oleh Plotnytskyi).

Поціновувачі волейболу з самого ранку віддають свої голоси за іменитого спортсмена. Закликаємо це зробити і наших читачів. Адже голосування закривається сьогодні о 13.00.

Довідка

Олег Плотницький - один із найкращих гравців Європи. За збірну України він виступає з 2013 року. Нині спортсмену 23 роки. Ще кілька років тому стало очевидно, що він - нова зірка світового волейболу. Наразі є єдиним українським представником в найсильнішій волейбольній лізі (Серії "А").

Плотницький на клубному рівні впродовж двох сезонів виступає за італійську "Перуджу" - один з найсильніших клубів Італії. У кожному з сезонів спортсмен перемагав у Суперкубку Італії. До цього волейболіст виступав за харківський "Локомотив" (з 2015 по 2017 рр.), а також у складі італійського клубу "Монца" (з 2017 по 2019 рр.);

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення