Зламали ніс, не бачить око: у Запоріжжі підлітки на камеру гамселили ногами трьох дівчат та вимагали гроші (фото)

У Запоріжжі четверо неповнолітніх дівчат жорстоко побили своїх ровесниць за те, що ті нібито цілувалися з хлопцем однієї з нападниц.

Весь цей жах знімали на відео хлопці-підлітки.

На моторошних кадрах дівчат посадили за землю і почали по черзі бити. Одна з нападниць при цьому кричала: "5 тисяч на карту, або розчленую, с**ка".

Як повідомляє місцевий паблік, побиття тривало понад 10 хвилин.

У постраждалих дівчат діагностували значні побої, проблеми із нирками, перелом носа.

"В однієї з дівчаток перестало бачити око. Головна агресорка вимагала гроші на карту у вигляді відкупних та лякала зв'язками в поліції. Наразі потерпілі залякані, а нападники всіляко намагаються зам'яти справу", - йдеться у дописі.

Як повідомляє УНН з посиланням на місцеву поліцію, попередньо подію кваліфікували за ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Усі потерпілі дівчата 2007, 2008 та 2005 років народження були направлені на проходження судово-медичної експертизи. Згідно з її висновками, тілесні ушкодження двох потерпілих кваліфікуються як легкі, ще одна експертиза триває.

Під час проведення слідчих дій співробітниками поліції встановлені особи порушниць, які наносили травми. Це чотири дівчини віком від 15 до 16 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення