Знову влучання російської ракети в житловий будинок: у Запоріжжі є загиблі і зниклі безвісти (відео)

Сьогодні вночі у період часу з 01:33 по 01:48 російські військові нанесли ракетні удари по території Запоріжжя. Тип ракет встановлюється.

О 9:49 ранку місцеві телеграм-канали повідомили, що у Запоріжжі знову пролунали вибухи. Існує загроза балістичного обстрілу, у місті оголошено повітряну тривогу.

Один з ударів прийшовся на багатоповерховий будинок в центральній частині міста. Пошкоджено 8 квартир у двох під'їздах будинку. Жителів будинку евакуйовано, їм нададуть тимчасове житло.

Окупанти завдали 6 ракетних ударів по Запоріжжю, уточнив у Telegram керівник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

Попередньо, загинули дві людини. Як повідомив у себе в Telegram секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв, поранення дістали 4 людини. Ще три українці вважаються зниклими безвісти. Пошуково-рятувальні роботи тривають.

Так виглядають наслідки російського нічного обстрілу Запоріжжя.

"Наразі на проспекті Соборному між площею Свободи та площею Транспортною призупинено рух автобусів і тролейбусів. Також до вокзалу "Запоріжжя-1" та вулиці Іванова тимчасово не курсують трамваї", - інфомував Куртєв.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення