Зрадник з СБУ підсмажився у Toyota Land Cruiser у Москві: нові подробиці про вибух та відео

У Москві рф сьогодні вдень підірвали авто екс-співробітника СБУ, який зливав інформацію російським спецслужбам. Відео моменту й шпиталізації публікують росЗМІ.

Після опівдня стало відомо, що на парковці біля житлового будинку на Коровинському шосе у Західному Дегуніному вибухнув чорний позашляховик. Власник Toyota Land Cruiser Prado завів машину і вона одразу вибухнула. Епіцентр вибуху знаходився під місцем водія. Він вижив та госпіталізований із травмами ніг та лівої руки.

Пізніше стало відомо, що власником підірваного в Москві позашляховика виявився колишній співробітник СБУ України Василь Прозоров. Він кілька років тому перебрався до ворожої Росії, а до цього, за його словами, з 2014 року співпрацював з російськими спецслужбами, передаючи їм інформацію. Як сам неодноразово заявляв Прозоров в інтерв'ю, "рішення про співпрацю зі спецслужбами Росії він прийняв добровільно з ідеологічних мотивів". Прозорова внесено до бази "Миротворець".

У Москві підірвали зрадника з СБУ Василя Прозорова (на фото ліворуч)

У Москві підірвали зрадника з СБУ Василя Прозорова (на фото ліворуч)

Слідчі рф порушили кримінальну справу за статтею "Замах на вбивство".

Рос️ЗМІ публікують момент вибуху позашляховика. Вибух був дуже потужним та гучним. Настільки, що пропагандисти називають його, до речі, вибухом, а не бавовною. Пошкоджено також дві сусідні машини: БМВ та "Інфініті". Правоохоронці оглядають інші машини на автостоянці на наявність саморобного вибухового пристрою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення