Зв'язали та побили: серед білого дня на Київщині злочинці вдерлися до будинку пенсіонера (відео)

На Київщині зловмисники напали на пенсіонера. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на поліцію області.

Так, двоє нападників у масках серед білого дня проникли до будинку у селі Кучаків, що у Бориспільському районі. Там вони зв’язали 82-річного власника оселі та погрожували йому розправою. Зловмисники викрали у нього 12 тисяч гривень та інші речі. Після чого зникли з місця події у невідомому напрямку.

Під час проведення обшуків за адресами проживання та тимчасового перебування зловмисників, працівники поліції виявили та вилучили викрадені речі потерпілого, банківські картки, сім-картки, мобільні телефони, якими чоловіки користувалися під час розбійного нападу.

Слідчі Бориспільського відділу поліції за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили нападникам про підозру за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Одному з фігурантів суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави. Щодо його поплічника – вирішується питання щодо обрання йому аналогічного запобіжного заходу.

Поліцейські перевіряють затриманих щодо на причетність до скоєння інших злочинів на території області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення