Були зв'язки серед правоохоронців: у столиці бандити ловили іноземців на красивих українських студенток та зухвало грабували (ексклюзивні кадри)

Приходили поспілкуватися з симпатичними дівчатами, а потрапляли у пастку! У столиці правоохоронці затримали цілу банду разом з її ватажком! Майже півтора року розбійники заробляли тим, що заманювали у свої бари іноземців.

Одразу кілька машин та бус зі спецпризначенцями підлітають до бару у центрі Києва. За хвилину всі: і персонал і відвідувачі - лежать обличчям на підлозі. З'ясувалося, що це не просто бар, а справжнє лігво небезпечних бандитів, які влаштували полювання на іноземців. Щоб заманити багатих іноземців в бар використовували студенток, які навчалися на факультетах іноземних мов. Спочатку дівчат бандити вербували до себе на роботу. Ті чіпляли клієнтів у соцмережах і приводили до потрібного місця. Щойно іноземець заходив в бар, він ставав жертвою в будь-якому випадку. Йому або доводилося платити по чеку з захмарною сумою, або у разі відмови, відвідувача зачиняли у підсобному приміщенні та грабували.

Обібраних чоловіків відвозили подалі від місця нападу. За інформацією правоохоронців постраждалих понад 50. Найчастіше обирали іноземців, у яких незабаром був рейс додому і немає часу на з'ясування стосунків. Копам пощастило затримати не тільки членів банди, а і організатора - також іноземця. Громадянина РФ. Оперативники ретельно фіксували всі випадки нападів. Також вже відомо, що у бандитів були зв'язки серед правоохоронців.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення