"Я тебе навчу!": з’явились нові подробиці про смертельні алкопосиденьки у парку на Херсонщині (відео)

Алкогольні посиденьки в міському парку у невеличкому містечку Олешки, що на Херсонщині, перетворилися на криваву баню.

Стрілянину почула місцева мешканка. Вона спочатку побоялася опівночі піти подивитись, що сталось і чи треба комусь допомога. Проте коли постріли стихли - ризикнула.

Жінка побачила трьох чоловіків у крові і рушницю, й зателефонувала у поліцію. Один скривавлений чоловік просив викликати швидку. Він пояснив, що вони із товаришем стали жертвами нападу. Двоє 32-річних чоловіків розповіли, що просто вирішили відпочити після трудового дня на лавочці і розпити на двох пляшку горілки.

Розстріляв компанію 66-річний чоловік. Він без пояснень відкрив вогонь по ногах відпочивальників з обрізу мисливської рушниці. Як тільки поранених скрутило від болю і вони полягали на лавочку, агресор кинувся лупцювати одного з них зброєю.

Другий постріл став фатальним для самого нападника. Поки він прикладом добивав свою жертву - зброя випадково поцілила йому в стегно. Від масштабної крововтрати стрілець загинув на місці.

Загиблий офіційно зареєстрованої зброї не мав. Поранені присягаються, що раніше нападника в очі не бачили, конфліктів з ним не було жодних. Є версія, що хотів провчити друзяк, які випивали в громадському місці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення