"Я - вбивця": у Києві ветеран АТО погрожує сусідам, затоплює їх і справляє потребу в під'їзді (відео)

У Києві ветеран АТО тримає у страху дві багатоповерхівки, у котрих має квартири.

Сусіди розповідають, що раніше Андрій Лапіга був абсолютно адекватним. Все змінилося після повернення зі сходу, де військовий у боях втратив ногу. Нині він постійно погрожує сусідам і називає себе професійним кілером.

"Я - вбивця, професійний", - відверто каже чоловік.

Чоловік ходить у туалет просто в під'їзді, розмальовує стіни непристойними словами, клеїть на двері моторошні хрести та викидає сусідам гори сміття на поріг. Одній з сусідок розтрощив замок, через що жінка не могла потрапити додому. Також цілиться з балкону 4 поверху у голови перехожим, в тому числі скляними пляшками. Сусіду знизу потрощив скло на балконі, кілька разів топив квартири. Води було стільки, що вона витікала у під'їзд.

Якось зранку людям довелося викликати вибухотехніків. Бо Андрій замаскував машину гіллям, причепив дивні сумки і наказав нікому близько не підходити, адже всередині вибухівка. На щастя, бомба була лише хворою фантазією.

Мешканці регулярно викликають правоохоронців, аби ті втихомирили Андрія. У поліції на чоловіка склали кілька адміністративних протоколів за дрібне хуліганство, заявляла на нього і колишня дружина. Кілька разів він штурмом брав квартиру жінки та погрожував їй.

Добровільно лікуватися Андрій відмовляється. Звернутися до суду, аби його визнали недієздатним і призначили кваліфіковану допомогу, могли б родичі. Але вони й чути про чоловіка нічого не хочуть.

"Надзвичайні новини" надіслали запит до Міністерства у справах ветеранів, аби там звернули увагу на колишнього військового - аби чиновники не схаменулися, коли вже буде надто пізно.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення