Як за навмисне вбивство: у Львові засудили до 8 років одразу 6 копів, які затримали хлопця з наркотиками (відео)

У Львові винесли безпрецедентний вирок одразу шістьом патрульним, яких звинувачують у вбивстві! Ця резонансна справа тривала 2 роки. У лютому 2018 року ТОРівці увірвалися до грального закладу та скрутили 22-річного молодика. Це протистояння завершилося для студента смертю, а для патрульних стало страшним судом, як з боку батьків загиблого, так і з боку самої Феміди.

Під стінами суду зібралися десятки людей на підтримку патрульних. У свою чергу родину загиблого хлопця прийшли підтримати друзі. Люди тримають у руках фото вже загиблого студента з синцями на обличчі та руках.

Студента затримували у казино і він намагався проковтнути пакет з наркотиками. Нібито саме у цей момент і наступила смерть молодика. Але батьки загиблого стверджують, що сина побили і його смерть наступила не через наркотики.

Прокурор вважає, що патрульні перевищили службові повноваження. Але вирок суду шокував всіх. Навіть родина загиблого хлопця та сам прокурор такого не очікували. Копам дали по 8 років в'язниці, та стільки дають за вбивство, або тяжку смертельну ДТП. Більше того, вони ще мають виплатити родині загиблого 4 млн гривень моральної компенсації. Копи рішенням обурені. Кажуть, що такий вирок не тільки калічить їхнє життя, а і повністю деморалізує всіх поліцейських. Тепер ті, хто захищає закон перед затриманням злочинців, подумають, чи воно їм треба.

На вулиці матір загиблого та прокурора зустрічають криками обурення, а їхня група підтримки кричить образи у бік патрульних. Аби стримати пристрасті довелося виставити навіть ланцюг з поліцейських.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення