Єдиний удар і людини немає: у столиці підло зарізали чемпіона з джиу-джитсу (відео)

Роковий удар для чемпіона, який навіть не сумнівався у своїх силах! Вночі у столиці сталася кривава трагедія біля цілодобового магазину. Нажахані співробітники викликали охорону, бо просто на порозі крамниці один відвідувач штрикнув ножем у груди іншого. Наряд примчав і застав жахаючу картину. На землі хрипів скривавлений чоловік. Його ж кривдник продовжував буцати свою жертву ногами. Швидка приїхала, але бідолашний гине в агонії просто на руках свідків! Стає відомо, це був чемпіон з джиу-джитсу. За що поплатився спортсмен?

Криваві сліди тягнулися тротуаром десятки метрів. Бідолашний молодик загинув на руках у свідків. Поряд з ним знаходився і його супротивник.

Від самого початку конфлікт між чоловіками бачили співробітники пивного магазину, до якого опоненти зайшли вночі. Але втрутитися свідки не наважилися. Чоловіки вийшли на вулицю і продовжили з'ясовувати стосунки. На східцях їхній конфлікт досяг апогею. Коли аргументи скінчилися, чоловік із собачкою дістав ніж і штрикнув опонента у груди. Загиблим виявився боєць джиу-джитсу - єдиний син бізнесмена із Запоріжжя. Батько записав відеозвернення і розповів, що кривавий конфлікт нібито виник через українську мову, яка не сподобалася вихідцю з Луганська.

За навмисне вбивство різникові світить до 15 років тюрми.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення