Катували пенсіонера поки не віддав всі заощадження: кримінальники з Росії грабували мешканців Київщини (відео)

Вони наводили жах на жителів Київщині останні пів року. Вистежували свою грошовиту жертву у найбільш незручний для господарів момент, вривалися до будинку і, погрожуючи зброєю, забирали усе майно. Але нарешті банду серійних грабіжників-рецидивістів затримали. На рахунку невловимого дуету може бути кілька десятків нападів - грабежами та розбоями вони збагатилися на вражаючі статки - 420 тисяч доларів, 250 тисяч євро і ще 300 тисяч гривень. Чоловіки ледь не все життя заробляють криміналом і приїхали грабувати українців із Росії. Де вже побували заїжджені гастролери і на чому прокололися?

Захопливий пейзаж і заможні маєтки. Але життя тут не завжди казка тому, що такі красоти притягують бандитів. Парочка кримінальників каталася Київщиною, обирали жертву і за кілька днів вдерлися до маєтку. Суми, які вибивали під дулом автоматів вражають. Під прицілом рецидивістів не завжди були заможні люди. Обирали тих, хто не міг дати відсіч. Наприклад, у селі Княжичі увірвалися до будинку пенсіонерів, катували господаря поки той не показав де сховав 100 тисяч гривень. Бандити засвітилися на камерах, коли виносили з будинку сейф із грошима.

Відтоді за розбійниками почали стежити. Від бійців КОРДу вони вже не втекли. На кожну справу бандити йшли як на війну і були готові вбивати у разі непокори.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення