Кохала так, що зарізала: на Рівненщині жінка, яка на 13 років молодша за чоловіка, встромила співмешканцю ніж прямо у серце (відео)

Зарізала чоловіка і з горя заплакала! Це фатальні пристрасті на Рівненщині. Там у селі Оржів жінка під час сварки з чоловіком схопила кухонний ніж і з усієї люті встромила йому в груди. Поранення виявилося смертельним. Людина стекла кров’ю буквально за кілька хвилин. Що ж стало причиною трагічного конфлікту і що тепер загрожує жінці, яка досі жодних проблем із законом не мала?

Вона вибігла на вулицю і вся у сльозах кинулася до перехожого, благаючи про допомогу. Дмитро кинувся до будинку, в якому сталася трагедія. Але виявилося, що саме заплакана Світлана і стала причиною моторошної події.

В будинку на підлозі лежав заляпаний кров'ю ніж, а поряд з ним лежав коханий жінки, але вже неживий. Світлана навіть не може пригадати, що стало причиною конфлікту, але під час сварки жінка схопилася за ніж і завдавала єдиний удар чоловіку, але прямо у серце.

Загиблого Валентина пам'ятають, як виховану і неконфліктну людину, а ось його жінку звільняли за пияцтво.

Валентинові було 58, Світлана була на 13 років молодша. Разом вони прожили лише 2 роки. Жінку вже доправили до СІЗО, їй загрожує до 15 років в'язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення