Ліз під футболку і цілував: у Львові 10-класниця звинуватила фізрука у домаганнях (відео)

У Львові 10-класниця звинуватила фізрука у домаганнях. За справу взялась поліція, але уся історія загалом виходить дуже неоднозначною.

Школярці вірять її батьки, а от однокласники та сам педагог готові присягнутися, що уся історія учениці - вигадка від початку до кінця.

10-класниця перейшла до ліцею №21 лише у січні. Вчитель фізкультури організував відпочинок у Карпатах, в останній момент до поїздки на природу приєдналась і нова учениця. Сама подорож не була погоджена з адміністрацією навчального закладу, але 28-річний вчитель організовував такі поїздки не вперше. Він користується величезною повагою, за 9 років роботи не мав жодних нарікань.

Школярка розповіла батькам, що начебто одразу після заселення в готель учні та вчитель почали розпивати спиртні напої. Пила й сама дівчина, але їй стало зле. Каже, що пішла до свого номера, а молодий вчитель вирішив скористатися її безпорадним станом - ліз під футболку та цілував. Олена Крамаренко - мати учениці, яка звинувачує вчителя у розбещенні - розповіла, що донька зателефонувала на гарячу лінію для жертв насилля, а потім вже матері та поліцейським.

Сам вчитель каже, що Вероніка напилась наодинці у своїй компанії. Школярі, які їздили у цю поїздку, стають на бік вчителя. Кажуть, що дівчина дійсно була п’яна. Наодинці вчитель з нею не залишався. З кимось з дітей заходили до учениці, разом міряли температуру, контролювали стан. От тільки у поліції заявили інше: школярка була твереза, а вчитель - ні.

Після інциденту дівчину знову переведуть до іншої школи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення