"Мені в цій родині не подобається": на Сумщині двоє хлопчиків втекли з прийомної сім’ї на татовому авто (відео)

На Сумщині зникли 15-річний та 10-річний брати. Прийомна мати одного ранку просто знайшла порожні ліжка у кімнаті дітей, хоча звечора вкладала їх спати.

Тієї ж ночі з гаража зник і родинний автомобіль. Перша думка батьків: малих викрали і вивезли на машині. Батьки в один голос запевняли, що діти керувати не вміють. Але так думали лише вони.

Порожню і зламану автівку копи знайшли за 70 кілометрів - у сусідній області. Незважаючи на свій юний вік, діти доїхали на машині з міста Тростянець до міста Богодухів. Зрештою, малих втікачів - замерзлих і замурзаних - знайшли у Харкові в метро біля вокзалу.

Старший з братів Артем розповів, що з дому вони з Віктором втекли через вікно, прихопивши банківські картки і готівку. Хлопець розповів, що навчився керувати автівкою... в інтернеті. Поліції він розповів, що мріяв їздити на авто з 13 років.

"Я весь цей час скачував різні програмки, вчив різні знаки, відео дивився, дивився як батько керує", - розповів Артем і додав, що вперше в житті сів за кермо.

Він також розповів, що коли авто зламалось, відчувався запах, наче щось згоріло. Тоді вони з братом дві доби просиділи усередині.

У цій родині з 10 дітей 8 прийомних. Чому батьки не порозумілися з синами - з’ясовуватимуть соціальні служби.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення