Місцеві не вірять у випадковість: третій брат покійного мера Кривого Рогу Павлова знайдений повішеним (відео)

Третя загадкова смерть поспіль в одній родині - загиблого мера Кривого Рогу, Костянтина Павлова. Цього разу в орендованій квартирі знайшли двоюрідного брата міського голови - Бориса Павлова - повішеним. За словами його дружини та друзів, недавно той дізнався про страшну хворобу, через що замкнувся у собі. А буквально за день до трагедії, чоловікові відмовили в операції в онкологічному диспансері. Що ж за прокляття щоразу спіткає цю родину?

Їхні прізвища знову на шпальтах. Місцеві ще не оговталися від дивної загибелі мера Костянтина Павлова, аж тут нова звістка: мертвим знайшли його двоюрідного брата - Бориса Павлова. Хоч і мав впливового родича, Борис жив в орендованій квартирі і торгував електронікою на місцевому ринку. Труп чоловіка знайшла дружина.

Смерть буквально переслідує родину Павлових. Наприкінці літа з вогнепальним пораненням в груди знайшли Костянтина Павлова. Поліцейські назвали це самогубством. А вже за 2 місяці знову трагедія: рідний брат загиблого мера Андрій отруївся алкоголем.

Співмешканка загиблого Бориса розповідає, що хвороба та лікарська байдужість підкосили моральний дух чоловіка. У нього діагностували рак шлунка. Коли Борису відмовили в операції, колишній військовий медик повернувся додому і вкоротив собі віку. Принаймні так вважають його знайомі.

Лікарі коментарів не дають, а місцеві не вірять у випадковість загибелі одразу трьох братів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення