На межі життя і смерті: під Дніпром на "трасі смерті" шумахерка збила 12-річних дітей (відео)

Під Дніпром у селі Братське, яке навпіл розділяє швидкісна траса Дніпро-Запоріжжя, автомобіль збив двох 12-річних дітей на нарегульованому пішохідному переході. Діти у вкрай важкому стані.

Вантажівка, яка їхала у правій смузі, пригальмувала, аби пропустити дітей. Натомість легковик нісся на шаленій швидкості.

Четверо шестикласників намагались перейти дорогу, двоє не встигали. Легковик зніс їх просто на переході. Від страшного удару школярі відлетіли на десятки метрів. Шоковані очевидці миттю кинулись до закривавлених дітей.

Дівчинка перелетіла через обидва відбійники і впала на іншій стороні траси. Дванадцятирічні хлопчик та дівчинка з критичними травмами у реанімації - обидвоє у комі на апараті ШВЛ.

Водійці, яка збила дітей, 27 років. Місцеві ледь не лінчували кермувальницю. Вона закрилася у авто і не виходила з нього до приїзду адвоката.

Минулої п’ятниці суд обрав водійці запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 227 тисяч гривень.

Варто наголосити, що у селі Братське це вже не перша кривава трагедія через водіїв-шумахерів. Громада вже давно вимагає від дорожників світлофор, але людей попри численні смерті пішоходів не чують.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення