На Одещині під час перегонів авто збило на смерть 10-річного хлопчика: батьків загиблого намагались підкупити (відео)

На Одещині у селі Струмок 37-річний водій на смерть збив 10-річного хлопчика на велосипеді.

Загиблий Назар - молодший син багатодітної родини віруючих. Смертельна аварія сталась на зустрічній смузі, куди виїхав Dodge. Свідки ДТП розповідають, що до того, як збити дитину, цей автомобіль і ще один влаштували перегони, з пів години змагаючись, чий двигун міцніший. Встановити цей факт не вдалося, адже за дивним збігом обставин у день аварії камери, що розташовані в селі, не працювали.

Водій зізнався, що за кермом був саме він, а от про перегони – мовчить. Очевидці розповіли, що після того, як водій збив дитину, він навіть не підійшов до неї. Винуватець аварії швидко змінив номери на авто.

Адвокат підозрюваного заявив, що правила дорожнього руху порушив 10-річний хлопчик, бо був з велосипедом. У свою чергу прокурор попросив відправити водія під цілодобовий домашній арешт. Навіть суддя не захотів задовольняти клопотання прокурорів, бо вважає його занадто м’яким як для людини, що відправила на той світ 10-річну дитину. Але обійти дивне бажання прокуратури забороняє процесуальний кодекс. Із зали суду підозрюваний поїхав у приватну лікарню. Сім’я хлопчика вважає, що водій спробує утекти. У каяття чоловіка вони не вірять, бо ж він намагався від них відкупитися.

Маленький Назар не перший, хто загинув на цій дорозі. Вулиця Перемоги зв’язує два напрямки: Одесу та Кілію. Водії тут постійно літають, а не їздять, не зупиняють їх і попереджувальні знаки. Півтора роки тому мопед збив тут матір Назара.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення