На Рівненщині мати написала відмову від 12-річного сина, якого постійно била і зачиняла в коморі (відео)

На Рівненщині 12-річний хлопчик втік з дому на вулицю, бо його кривдила власна мати.

Утікача Дмитра посеред сільської вулиці зустріли інші діти. Вони його пожаліли і привели до себе додому. Хлопчик був наскрізь промоклий і дуже змерз, проте повертатися додому до своєї матері навідріз відмовився. Розповів, що мати била сина палицею. Відомо, що раніше на матір Дмитра вже складали протокол за побиття, вона навіть штраф сплачувала.

Мати дітей, які привели Дмитра до себе додому, не знала, що робити з чужою дитиною, а тому викликала поліцію. Разом із правоохоронцями хлопчик попрямував до себе додому, і дорогою не вимовив ані слова.

Виявилось, що кімната хлопчика - маленька комора, де топлять піч. Вікон немає, а зі зручностей - ліжко та стіл. Мати зачиняла у ній дитину на ніч. Дмитро не міг вийти навіть до туалету.

Бабуся каже, що хлопчика зачиняли в коморі, бо він тікає з дому. Одного разу втік до лісу посеред ночі. Родичі переконують, що дитину ніхто не ображає, хоча Дмитро постійно шкодить.

Мати Дмитра виховує ще 5-річну доньку від другого шлюбу. Після останнього інциденту вона написала заяву, аби сина від неї забрали, бо не справляється. Тож він опинився у обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення