Не випадкове, а замовне вбивство: тіло водія BlaBlaCar Тараса Познякова глибоко закопали у полі під Києвом (відео)

Слідчі знайшли рештки тіла львів'янина Тараса Познякова, який 5 років тому взяв двох попутників до Києва через сервіс BlaBlaCar, але до столиці так і не доїхав. Підозрюють, що розправа була ретельно спланована.

Залиту кров'ю та продірявлену кулями машину знайшли в гаражному кооперативі на Київщині. Тіло Тараса знайшли у полі під Києвом ближче до теплої пори року. Судово-медичні експертизі тривали довго, і лише зараз слідчі СБУ дозволили оприлюднити дані, що це дійсно тіло Тараса Познякова.

Щоб дістати рештки, довелось використовувати важку будівельну техніку та спеціальні радари. Судячи з розмірів котловану - труп лежав дуже глибоко в землі. У Тараса стріляли: ймовірно поцілили у стегно, спину та груди. Пострілів було три, вся машина була у крові.

Поліцейські довго шукали підозрюваних - двох колишніх бійців "Правого сектора". Зрештою, схопили одного з них - Дмитро Голуб решту свого життя проведе за ґратами. Інший підозрюваний за декілька років загадково загинув. Під час святкування власного дня народження він підірвався на саморобній гранаті. За даними слідства, саме він стріляв у Тараса.

СБУ наразі говорить про замовний характер вбивства. На момент зникнення Тарас і його мати працювали у різних районних судах Львова. Він - секретарем, а мати - керівником апарату. Батько раніше був заступником керівника митного посту тамтешнього аеропорту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення