Обгорілі тіла лежали на підлозі: у Дніпрі рятувальники не могли дістатися до постраждалих через припарковані автівки (відео)

Гучний вибух, нищівна пожежа, і аж два мертві тіла. Пекельний переполох - у п'ятиповерхівці у Дніпрі. На світанку спалахнула квартира на другому поверсі. Пожежники примчали блискавично. От тільки замість гасити вогонь і рятувати людей, змушені були втрачати дорогоцінні хвилини й прокладати довжелезну магістральну лінію аж із семи пожежних рукавів! Бо під'їхати до будинку не могли! Так само як і швидка та газова служба!Ось, яка ціна хаотично припаркованих у дворі машин! А коли, врешті, таки дали воду й загасили вогонь, у квартирі були вже обгорілі людські тіла! І жертв могло бути набагато більше!

Пожежна машина повна води не може під'їхати до будинку. Рятувальники втрачають час, прокладаючи рукави. Гучний хлопок та дим з балкона помітили сусіди вранці і миттю викликали рятувальників. Але, коли пожежникам вдалося пробратися у квартиру, рятувати там було вже нікого. Геть обгоріли тіла лежать просто на підлозі.

44-річний господар Максим та його 28-річна співмешканка.Витоку газу у квартирі не знайшли як і слідів вибухівки.

Загиблий Максим був агресивним і дивним. Жахливо те, що жертв могло бути більше. До місця пожежі рятувальники просто не могли дістатися.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення