П’ять зубів залишилися лежати на дорозі: у Києві впливова жінка на позашляховику збила пішохода (відео)

У Києві автомобіль зніс молоду жінку прямо на пішохідному переході. Nissan виїхав з-за повороту навіть не гальмуючи, авто проїхалося по тілу усіма чотирма колесами.

Пішохідка дочекалася зеленого сигналу світлофора і встигла ступити всього кілька кроків, коли на неї налетів позашляховик.

28-річний жінці після пекельної м’ясорубки вдалося вижити. У Наталії сильний струс мозку, травмована спина та коліно, а в роті спеціальна металева шина. Ясна та щелепу жінки автомобіль буквально перемолотив, у неї вилетіло 5 зубів. Вони залишилися лежати на дорозі в калюжах крові. Лише на тимчасове кріплення зубів Наталія витратила майже 400 тисяч гривень.

За кермом Nissan була 74-річна пенсіонерка Ірина Козлова - екскерівниця санітарно-епідеміологічної станції. Спершу родичі колишньої чиновниці, у сім’ї якої майна на мільйони, готові були допомагати. Але почувши про компенсацію - зникли. Водійка заблокувала телефон, але написала батьку постраждалої дівчини, що сума компенсації для неї непідйомна. Готова відшкодувати гроші по чекам, а суму моральної компенсації має визначити суд.

У ексчиновниці чимало майна, яке просто зараз вона може встигнути переписати на родичів. Зокрема, в самому центрі Києва у новобудові в неї є 4-кімнатна квартира з паркомісцем, також на неї оформлено кілька земельних ділянок.

З місця аварії винуватиця не втікала, а копам заявила: так поспішала на дачу, що просто не помітила пішохода на дорозі.

Після аварії минуло вже понад два тижні, але поки у відділок поліції водійка не з’явилась. Вочевидь вона хоче скористатися своїми зв'язками, аби уникнути відповідальності.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення