Попросив про допомогу, а потім заштовхав до квартири: пенсіонер взяв у заручниці 20-річну красуню у столиці (відео)

Приспав увагу, попрохав допомоги, а зрештою взяв у заручники! У Києві на Троєщині патрульні разом з рятувальниками визволяли з полону 20-річну дівчину. Коли правоохоронці зайшли у житло - господар був п'яний і ледве язиком ворушив. А жертва божилася - реально боялася за своє життя і цього чоловіка бачить вперше. Та от сусіди зовсім іншої думки! Вони в один голос виправдовують затриманого пенсіонера і здогадуються, що могло бути насправді. Ви будете не те слово здивовані.

Пенсіонер нібито попросив перехожу дівчину допомогти занести важкі сумки у квартиру і зачинив нещасну всередині, тобто взяв у заручниці.

Серед дня до столичної поліції телефонувала перелякана до смерті 20-річна дівчина і благала її врятувати. Встигла пояснити, що її силою заштовхав до власної квартири невідомий чоловік, а що в голові у неадеквата і гадки немає. За лічені хвилини поліцейські та рятувальники приїхали рятувати заручницю. У помешканні, з якого телефонувала дівчина ніхто не відчиняв. Правоохоронці припустили найгірше, тому почали ламати двері. Щойно замки піддалися, до квартири забігли копи. Наполохана дівчина ховалася у ванній. А ось кіднепер не зміг розповісти навіщо силоміць утримував дівчину, бо ледь язиком ворушив.

Сусіди чоловіка вважають, що пенсіонер став жертвою наклепу. Нібито він непогано заробляє і жінки бігають до нього по гроші. "Заручницю" навіть бачили нещодавно разом із Володимиром і припускають, що так звана постраждала розіграла цілу виставу.

У поліції поки вважають, що Володимир таки утримував жінку у квартирі. За це йому світить до 3-х років ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення