Повернувся з США, аби зберегти сім’ю, але утратив усе: дружина з коханцем вигнала з дому чоловіка з трьома дітьми і відібрала все майно (відео)

У Мелітополі жінка обікрала чоловіка-бізнесмена, з яким прожила у шлюбі майже 20 років, і стала мільйонеркою. Трьох спільних дітей вона виставила на вулицю і не впускає до будинку. В "одному човні" з підступною жінкою її мати.

Свого часу подружжя жило в Америці, проте чоловік розповів, що заможне життя там дуже змінило дружину - вона почала заглядатися на інших чоловіків, тому родина вирішила повертатись в Україну. У Мелітополі Дмитро Сєргєєв придбав двоповерховий будинок. Робили усе дистанційно - зі США, оформленням займалась теща. Вона записала будинок на себе, а на зятя одразу оформила заповіт. "Ніхто не знав, що буде розлучення", - каже чоловік.

В Україні Сергій вирішив запустити бізнес еко-таксі, пригнавши зі штатів 14 автомобілів Nissan Leaf. Проте машини не були нові, а потребували ремонту.

Тим часом Світлана знайшла собі іншого чоловіка і подружжя розлучилось. Вони уклали угоду: чоловік віддає жінці 70 тисяч доларів, а вона не претендує на майно. Коли чоловік повернувся з чергового відрядження закордон, то дізнався, що втратив усе майно - його заграбастала колишня і її коханець. Діти, яким зараз 18, 12 та 11 років, доступу до будинку не мають. Будинок переписали на коханця Світлани. Наразі там проживає теща і нікого до себе не впускає. Сама ж ексдружина-аферистка поїхала до Росії.

Сергій встиг забрати лише одну машину, усі інші утримуються на території будинку. Бізнесмен їх фактично придбав після розлучення, тому майно утримують незаконно. Проте поліція бездіє, хіба що відкрила провадження про незаконне заволодіння транспортними засобами.

Діти кажуть, що мати з ними не спілкується. Навіть не дає забрати з захопленого будинку їх речі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення