Роздвоєння особистості чи свідоме катування? На Херсонщині 14-річний підліток заживо спалив людину (відео)

​На Херсонщині у смт Великій Олександрівці п'яного чоловіка, який спав під парканом, спалили живцем. У вбивстві підозрюють 14-річного підлітка.

41-річний чоловік був дуже п'яним. Він впав та заснув під парканом, а прокинувся вже охоплений полум'ям і за кілька хвилин помер у страшних муках. Односельці розповідають, що померлий Роман був неконфліктним і беззахисним.

У підпалі п'янички сірниками підозрюють місцевого малолітнього нелюда. У свої 14 років Юрій має цілий послужний список і навіть встиг відсидіти два роки у спецінтернаті для малолітніх злочинців. Він потрапляв у поле зору поліції через крадіжки. Мати Юрка запевняє, що коли її син повернувся додому - став наче шовковою дитиною. Жінка відмовляється вірити, що він міг так жорстоко розправитися із односельцем. У школі, де навчається Юрій, так само кажуть: хлопця після повернення зі спецзакладу хоч до рани прикладай.

"Він зовсім інша дитина став: слухняний, спокійний, дружелюбний у класі з дітьми, зауважень до поведінки не було", - відгукується про підозрюваного підлітка класна керівниця Ірина Полякова.

Проте злочин зафіксували камери відеоспостереження, розташовані на будинку родичів загиблого Романа. Саме до них чоловік, ймовірно, прямував. Але не дійшов буквально кілька метрів і заснув під сусідським парканом.

Мати показала на камеру довідку, що син є психічнохворим - у нього роздвоєння особистості. Переконує: навіть якщо він і спалив людину, то це несвідомо. Ані вчителі, ані правоохоронці про складне захворювання хлопця навіть не здогадувались. Весь цей час він навчався у звичайній школі і навіть не перебував на обліку у психіатра. Більше того - його навіть з поліцейського обліку зняли за хорошу поведінку.

Нині усі чекають на висновки судово-медичної ескпертизи. За свідомо скоєне жорстоке вбивство йому загрожує навіть довічне ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення