Розстріляв перехожого, поклав до багажника і вивіз за місто: на Одещині заможній чоловік влаштував самосуд над можливим крадієм (відео)

Йому  примарилось щось темне, от він і схопився за револьвер. На Одещині, в містечку Татарбунарах 34-річний псих впритул розстріляв перехожого. А потім вивіз за місто в багажнику свого авто. Але ж за що? Бо його дружина заїкнулася, мовляв, той хотів їх обікрасти та навіть відео показала з камери спостереження. От лютий господар і кинувся лінчувати так званого крадія.А перед цим, для сміливості, перехилив з кумом чарку-другу.

34-річний Вадим із дружиною тут живуть не так давно. Але саме вони вже кілька разів ставали жертвами крадіїв. Злодії, мабуть, пронюхали, що господар працює на золотих копальнях. Аби вберегтися від непроханих гостей, подружжя встановила камеру спостереження. Дружина вимагала захистити їхнє майно і Вадим втратив сон.

Ввечері чоловік вийшов на вулицю і побачив нібито схожого на крадія перехожого. Вадим схопився за пістолет і 4 рази влучив в опонента. Далі на допомогу покликав кума. Разом чоловіки поклали ледь живого Миколу до багажника і повезли в тиху місцину. А там почали гамселити, вимагаючи зізнань. Не отримавши підтвердження, чоловіки просто кинули пораненого і поїхали. Микола дивом дістався лікарні і попросив про допомогу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення