Розтрощив всі ребра, зламав руку та пробив голову: на Хмельниччині нелюд забив дружину на очах у трьох дітей (відео)

На Хмельниччині розігралася справжня любов до гробу. Вона його кохала, а він її щодня бив, при чому на очах трьох власних дітей. Так продовжувалося цілих 15 років. Останніх побоїв коханого жінка не пережила. Судмедексперти після огляду тіла запевнили, на ній не було жодного живого місця.

Все сталося на очах у трьох дітей. 12-річна донька побачила, як батько знову б'є матір і побігла по допомогу. Повернулася вже з тіткою, дорогою викликали швидку та поліцію. Двері в будинку були зачинені хвилин 20, а після чоловік вибіг з хати і зник.

Суди розповіли, що коли чоловік випивав, то завжди знаходив причину для бійки. Цього разу він приревнував дружину. Навіжений Отелло своїй жертві розбив голову та розтрощив ребра, зламав руку. Після катувань, жінку не можна було впізнати. Останнього нападу нещасна не пережила. Сестра загиблої каже, що Дем'ян ніде не працював, пив та знущався з рідних. Два роки тому так побив дружину, що вона потрапила до реанімації. Вбивцю затримали, а сусіди сказали, що якщо тирану не дадуть максимальний термін, влаштують йому самосуд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення