Серійний ґвалтівник з Рівного попросив охорону від розлючених жінок, які прийшли під суд (відео)

Цей серійний ґвалтівник протягом шести років нападав на жінок у рівненському гідропарку.

Чоловіка обвинувачують в шести нападах та зґвалтуваннях. Найстаршій з його жертв 57 років. Маніяка, який тримав у страху все місто, затримали у серпні 2019-го.

Йому 31 рік. Він - зразковий сім’янин, виховує дитину, досі жодних проблем із законом не мав. Його вину підтвердила ДНК-експертиза.

Обвинувачений опинився на лаві підсудних, але за півтора роки суд навіть не почав розглядати справу. Кілька місяців тому суддя Оксана Крижова випустила ґвалтівника з СІЗО під домашній арешт.

Після цього люди влаштували протест – з вогнем та димом. Під судом вони вимагали взяти серійного ґвалтівника під варту замість домашнього арешту. Тепер він сам просить захистити його – надати охорону, бо злякався розлючених жінок.

Тим часом суддя Оксана Крижова заявила про самовідвід. Мовляв, через тиск на неї. А сам обвинувачений встиг продати та переписати чи не все своє майно. Тому шанси потерпілих отримати грошове відшкодування, пояснює адвокат, значно зменшуються.

Новий суддя таки відправив чоловіка під варту. Але замість СІЗО – в ізолятор тимчасового тримання у місцевому відділку поліції. Там він пробуде щонайменше два місяці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення