Син бачив, що тато робив з мамою: родинне вбивство 30-річної Юлії Козак на Житомирщині (відео)

У Житомирі завершився апеляційний розгляд справи про вбивство 30-річної Юлії Козак. За висновком експертизи, жінку задушили.

Все сталося на початку 2018 року року у квартирі, яку жінка винаймала зі своїм сином Давидом. Слідство назвало це вбивство груповим та з корисливих мотивів, обвинувативши у скоєному законного чоловіка загиблої Святослава Козака та його сестру Світлану.

Проте суд першої інстанції жінку виправдав повністю, а чоловіка засудив на 10 років, хоча прокуратура просила дати довічне обом. З вироком тоді не погодилась жодна зі сторін, усі подали апеляції.

Процес пройшов, як кажуть, по повній програмі і тривав майже десять місяців і ось у Житомирському апеляційному на лаві підсудних знаходиться чоловік, який вбив власну жінку. Його сестра, яка нібито допомогала у злочині прийшла до суду зовсім вільно.

Обвинувачений чоловік та його сестра наполягають, що нібито рятували Юлію від нападу епілепсії.

Своєю чергою, мати загиблої стверджує, що Юлію вбили тому, що вона планувала піти від чоловіка-тирана та переїхати до неї. При цьому загибла отримала від родича чималий статок, серед якого і трикімнатна квартира у Москві.

Маленький 10-річний син Давид, який чув, що відбувалося у сусідній кімнаті і навіть скрізь щілину бачив як помирала його мати, надав свідчення проти батька та тітки.

І ось суд приймає рішення замість звільнити чоловіка, ув'язнити його сестру на 12 років. Та стягнути з них 1 млн гривень моральної шкоди.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення