Спочатку зваблював жінок, а потім жорстоко грабував: що відомо про злочинця-втікача (відео)

У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік з Ірпінського міського суду. У бандита виявилась дуже насичена біографія.

До Ірпінського міського суду небезпечного злочинця привезли під конвоєм. Поки чекали на засідання, чоловік попросився в туалет. Але правоохоронці вирішили чомусь відвести його до вбиральні на вулиці. Скориставшись моментом, бандит вдарив одного з вартових і накивав п’ятами.

48-річний уродженець Азербайджану Мамедсой Афрас Куддасар-Огли затятий розбійник і справжній ловелас. Він неодноразово був засуджений і більше 20 років провів в місцях позбавлення волі. Чоловік знайомився з жінками на вулиці, залицявся та напрошувався до них додому. Але після любовних втіх він перетворювався на жорстокого звіра. Афрас лупцював своїх дам та вимагав віддати усі коштовності і гроші. Інакше - погрожував вбити. Спіймали негідника на гарячому, коли він обкручував чергову жертву.

Після втечі з суду Афрас подався до Києва. Він добирався попутками і майже дві доби переховувався у лісі на околиці міста. Його упізнав поліцейський. Аби не гаяти час - сам скрутив його і попросив викликати підмогу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення