Стіни та підлога у крові: на Чернігівщині навіжений чоловік повільно вбивав дружину на очах у трьох дітей (відео)

Справжнє жахіття - на Чернігівщині! У селі Кладьківці чоловік холоднокровно розправився зі своєю дружиною. Весь вечір покидьок знущався з жінки. Лише уявіть! Скажені тортури тривали на очах у малолітніх дітей! Зрештою, малі не витримали, і син зателефонував у поліцію. Він благав про допомогу, але копи чомусь не приїхали! Що завадило їм врятувати бідолашну багатодітну матір від вірної смерті?!

На подвір'ї звичайного сільського будинку на Чернігівщині розкидані іграшки, але більше не чутно дитячого сміху. Тут свідками того, як тато вбиває маму, стали троє малюків.

Того вечора подружжя посварилося. Гучних криків та лайки 44-річному Сергію здалося замало і він накинувся на 32-річну кохану та почав дубасити нещасну дружину всім, що бачив. Ірина намагалася врятуватися втечею, але сімейний тиран зачинив будинок і продовжував забивати жінку. Діти намагалися врятувати мати і просили батька зупинитися. Переляканий 9-річний Іван зателефонував до поліції я розповів, що тато б'є маму, але одразу кинув слухавку. Копи приїхали до села, але не знайшли будинок, в якому вбивали жінку.

Після того, як забив дружину до смерті, Сергій попрощався з дітьми і зник.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення