Стрілянина у центрі Києва: пораненим виявився чоловік, якого розшукують за умисне вбивство (відео)

Посеред дня на столичному Печерську розігрався справжній бойовик зі стріляниною. До бізнесмена, який орендує тут офіс, прийшов колишній компаньйон.

Не ховаючи обличь, колишній компаньйон з охоронцем гамселили бізнес-партнера на тротуарі просто під його офісом, аж поки той не дістав пістолет. Він відкрив вогонь, поціливши в напарника. Пораненого пострілом чоловіка затягли у Mercedes, нападники втекли. Коли приїхала швидка - допомога знадобилась лише побитому бізнесмену. У 49-річного Генадія розбита губа, гематоми по всьому тілу та перелам.

Син потерпілого бізнесмена розповідає, що колишній компаньйон завдав шкоди фірмі, тому батько розірвав із ним бізнес-стосунки. Ймовірне, на ґрунті образи той і прийшов. Дмитро переконаний: саме зброя допомогла його батьку врятувати життя.

Генадій займається вантажними перевезеннями. Приблизно пів року тому познайомився з Юрієм - він займається логістикою. Переконував у гарних зв’язках, обіцяв допомогти розвинути бізнес і запропонував стати партнерами. Натомість, розповідає Дмитро, почав красти.

Поліція затримала нападників на Подолі. Як виявилось, 37-річний постраждалий Євген Прокоф’єв перебуває у розшуку за умисне вбивство.

Гучні розбірки поліцейські розслідують як хуліганство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення