Там Лексус розчавив 6 людей: у Харкові нардеп, який приїхав розповідати правоохоронцям про безпеку руху, цинічно порушив ПДР (відео)

Приїхав вчити правоохоронців, як треба працювати, щоб зменшити у місті кількість жахливих ДТП -  натомість сам вляпався у гучний скандал. У Харкові за кермом елітного Порше Панамера копи зупинили народного депутата та ще й члена парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності Олександра Куницького. Здавалося б, очевидне нехтування правилами. Здавалося б, визнай порушення, сплати штраф і їдь собі тихенько далі. Так ні! Визнавати свою провину - це, вочевидь, занадто для наших можновладців. Лише погляньте, яку ганебну виставу влаштував народний обранець, аби зекономити 340 гривень! Соромно дивитися.

Сумнозвісний відрізок дороги, де "прославилася" Олена Зайцева, коли розчавила 6 людей та 5-х покалічила. І ось цим самим шляхом поспішає нардеп. Він нехтує ПДР, це помічають патрульні і зупиняють дорогущу автівку. Та нардеп дуже поспішає на засідання комітету з питань правоохоронної діяльності і пропонує копам відкласти розгляд його питання до вечора, щоб скористатися юридичною допомогою.

Але ж ввечері депутат йти до патрульної поліції передумав і відправив замість себе адвоката. Але і той дуже зайнятий, тому наполягає на тому, що справу потрібно ще перенести. І зауважте, всі ці маневри заради того, аби не платити 340 гривень штрафу. Цікаво, які поради цей нардеп збирався роздавати правоохоронцям під час засідання комітету і що він знає про безпеку руху. Сам нардеп поки ніяк не коментує свою поведінку, можливо не вважає за потрібне виправдовуватися перед простими смертними.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення