Трощив череп каменюкою: на Київщині молодик з янгольським обличчям порізав таксиста за те, що не довіз кілька метрів (відео)

Штрикав ножем у шию та трощив череп величезною каменюкою – під Києвом пасажир жорстоко познущався з таксиста. Таке покарання 19-річний нелюд призначив водієві, бо той, послухайте тільки, відмовився їхати поганою дорогою. Свою непритомну жертву хлопець просто покинув стікати кров’ю на узбіччі, а сам попрямував далі шукати пригод.

Люди, які побачили жахливу картину, вирішили, що на вулиці орудував маніяк, який терзав свою жертву по всій дорозі. На землі лежав закривавлений, але ще живий таксист, якого терміново доправили до реанімації. Чоловік довго лежав на землі і якби не випадкова перехожа, мав всі шанси померти.

Поліцейські з'ясували, що вночі таксиста зупинив просто на дорозі молодик. Коли машина завернула на глуху вулицю, почалося страшне. Пасажир накинувся на таксиста ще в машині. Рятуючись, чоловік вискочив з салону та побіг дорогою, але нападник наздогнав 38-річного чоловіка та кілька разів штрикнув ножем у шию. Постраждалий вирвався та зміг добігти до двору, але нелюд взявся трощити йому голову величезною каменюкою. Правоохоронці швидко встановили нападника. Їм виявився 19-річний хлопчина, який вже давно знайомий силовикам.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення