Трощив вікна й уламками різав себе: у столиці безглуздо загинув 27-річний батько двох дітей (відео)

У столиці неабиякий шок пережили мешканці багатоповерхівки! Під вечір люди почули крики та звуки битого скла, а коли повизирали у двір - отетеріли! У сусідському вікні стояв скривавлений незнайомець, який голими руками трощив скло, а уламками - різав себе!

З вікна на 3-му поверсі звісає скривавлений чоловік і верещить нелюдським голосом. Нажахані мешканці спостерігають за цим моторошним дійством. В незнайомця наче біс вселився. Він голими руками трощить скло і ріже себе уламками. Сусіди спробували вгамувати молодика, але той не реагував. Патрульні намагалися запхати скривавленого дебошира у квартиру, але він опирався. У сусідській квартирі він і помер. Психопат кидався на копів, тому його довелося прикувати до батареї. І поки їхала швидка, чоловік загинув від крововтрати.

Люди розповіли, що буян прийшов до місцевого молодика Данила. У квартирі, з якої і почалося божевілля мешкає сам Данило, його мати та 13-річна сестра. Старша жінка зловживає алкоголем. А ось до хлопця часто приходять підозрілі люди. Родина, в якій живе неповнолітня, вже начебто давно перебуває під наглядом соцслужб.

Загиблий мав дружину та двох дітей. Подейкують, що молодик нещодавно лікувався в реабілітаційному центрі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення