Трупи лежали просто на ліжку: у Тернополі від голоду та спраги померла ціла родина (відео)

В Тернополі вже вдалося з'ясувати деякі деталі моторошної трагедії, що шокувала всю країну! Ціла родина - троє жінок, які жили в багатоповерхівці, померли від голоду! 78-річна мати та двоє доньок: одній - 55 років, а другій - 50. Їх знайшли у власній квартирі, тільки одна - старша дочка ще була жива, але і її не вдалося вже врятувати! Бо організм буквально з'їв сам себе через відсутність їжі та води! Їхні нелюдські муки тривали аж три тижні!

78-річна Стефанія та дві її доньки Людмила та Любов жили відлюдкувато. Всі знали, що 55-річна Любов працювала санітаркою в лікарні, але пару місяців тому звільнилася. Сусіди не звертали уваги, що з квартири жінок ніхто не виходить. Місяць тому поштарка приносила жінкам пенсію, їй ніхто не відкрив, та навіть вона не забила на сполох. Тільки коли відчули жахливий сморід люди звернулися до поліції.

Те, що побачили рятувальники, вразило всіх. На ліжку з тілами матері та сестри лежала напівжива жінка. Її одразу доправили до лікарні. А ось родички вже були мертвими. Загинули вони від голоду та спраги.

Ще жива доросла жінка важила 30 кілограмів. Лікарі боролися за неї кілька днів, але марно. Згодом з'ясувалося, що люди померли не через брак коштів, а через небезпечну секту, членами якої були. Місцеві пригадують, що до жінок приходили дивні відвідувачі у білих одежах.

Начебто саме через секту жінки відмовилися від родичів. Сусіди вважають, що нещасні принесли себе в жертву, тобто вмирали спрямовано.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення