У Києві у закинутому будинку знайшли мертвим зниклого ветерана АТО: до вбивства може бути причетна вагітна жінка (відео)

У Києві в старому закинутому будинку знайшли мертвим 36-річного ветерана АТО. Бідолашного хтось дуже сильно побив.

Знайомі та друзі не бачили Дмитра кілька днів, тому звернулися до поліції. Останні кілька місяців він мешкав на закинутому подвір’ї, тому копи одразу прийшли саме туди.

Про вбитого відомо небагато. Повернувшись зі сходу, чоловік приїхав до столиці на заробітки. Спершу він знімав житло, а коли скінчилися гроші - перебрався до занедбаного будинку, де хазяйнував його знайомий із начебто вагітною коханкою. Друзі загиблого підозрюють, що саме сусіди розправилися з Дмитром.

Співмешканці спочатку переконували, що не знають, куди подівся їх сусід, але зрештою здалися. Бездиханне тіло вони заховали у будинку, вклали у ліжко і зверху накрили ковдрою.

Що сталося того фатального вечора - поліцейські встановлюють. Підозрюваний свою провину не визнає. Божиться, що знайшов тіло в кущах, а тоді перетягнув його до будинку. Поліцію викликати побоявся, бо має за плечима судимість. Жінка проходить у справі як свідок. Слідчі чекають на результати судмедекспертизи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення