У лісі під Житомиром знайшли повішеною молоду маму: жінку могли довести до суїциду через кредити (відео)

На Житомирщині кілька днів розшукували 33-річну Тетяну Холодну з Бердичева. Жінку знайшли повішеною в лісі.

Востаннє жінка виходила на зв‘язок зі своїм чоловіком. Вона зателефонувала з Житомира і сказала, що поїхала у відрядження. А потім просто перестала виходити на зв’язок.

Жінка справді була в обласному центрі, а звідти вирушила маршруткою до Новоград-Волинського. Проте несподівано вийшла одразу за Житомиром - у Березівці. Більше її ніхто не бачив. За орієнтуванням вона була у норковій шубі та з сірою жіночою сумкою.

Родичі не сиділи склавши руки - шукали зниклу і вони, і з пів сотні небайдужих, яких вони знайшли через соцмережі. На п’яту добі жінку знайшли за 50 метрів від траси повішеною в лісі.

У поліції вважають це самогубством, але рідні матері двох дітей впевнені, що її змусили. Правоохоронці не виключають, що згодом можуть перекваліфікувати статтю на доведення до самогубства.

Тетяна працювала у швидкозаймі, очолювала одне з відділень у Бердичеві. Того дня вона нібито мала везти звіт до керуючої компанії. Чоловік загиблої переконаний, що Тетяна пішла з життя не з власної волі. Каже, що певний час її тероризували колектори, проте гроші у кредит вона не брала. Про яку суму йдеться - чоловік не каже, а про сам факт дкредовідався з переписки, у якій погрожували не лише дружині, а й брату та дітям.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення