У під'їзді багатоповерхівки в Одесі син забив до смерті літню матір: всі чули несамовиті крики жінки і ніхто не зупинив нападника (відео)

Віддубасив рідну матір і безжалісно волік її цілих п’ять поверхів. А бідолашна билась головою об залізобетонні сходи та стогнала від нестерпного болю. Моторошна кривава розправа в Одесі. Пізно ввечері істеричні крики переросли в побоїще. 48-річний нелюд накинувся на свою 76-річну матір і нещадно бив. Сусіди чули крики, але ніхто не втручався.

Вечір мешканців багатоповерхівки був схожий на кривавий фільм жахів. Спершу люди почули гуркіт та істеричний жіночий крик. Мешканці буквально обривали поліцейську лінію, бо розуміли, що у сусідській квартирі відбувається щось моторошне.

Там жив 48-річний Дмитро з літньою матір'ю. Бачили їх рідко і ніколи вони не буянили.

Сімейна сварка почалася у квартирі, а вже потім навіжений син витягнув матір у під'їзд і почав тягати сходами. Жінка несамовито кричала.

Одна сусідка таки наважилася відчинити двері і побачила, що син, який вбивав матір, плаче. Згодом чоловік покинув матір-стікати кров'ю, а сам втік. Його затримали. Сусіди кажуть, що вбивця, ймовірно, психічно хворий та ще і зловживав алкоголем.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення