У Рівному двоє парубків заради 1 тисячі доларів вбили знайомого: суд оголосив вирок, батьки шоковані (відео)

У Рівному вирішили долю дуже юного і невимовно жорстокого злочинного дуету, який відправив батька двох дітей на той світ. За три роки, поки тривали суди, убивці навіть не покаялися.

Убивство сталося ще у березні 2018 року. Душогуби, яким не було ще й 18 років, пообіцяли своїй жертві вигідно продати бурштин, але насправді заманили чоловіка у смертельну пастку.

За сонячним камінням Володимир Кузьмінець із Ковеля приїхав у містечко Дубровицю, а потім раптово зник. Пошуки тривали кілька тижнів. Тіло Володимира знайшли посеред лісу.

Нападники розтрощили своїй жертві череп металевим прутом. Жодних шансів захиститись він не мав, бо перед цим йому залили очі з перцевого балончика. Після розправи Володимира вивезли в багажнику його ж машини.

У своєї жертви вбивці забрали тисячу доларів. На ці гроші вони розважалися кілька днів, а коли протверезіли - вирішили позбутися доказів, спаливши машину разом з трупом всередині.

За скоєне райсуд присудив юним душогубам усього 10 років тюрми, але рідні вбитого вирок оскаржили. В апеляції вирішили збільшити термін до 15 років. Цей вирок можуть оскаржити вже у Верховному Суді.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення