У трагедії звинувачують лікарів: на Хмельниччині чоловік зарізав власних батьків та пропонував сусідам подивитися на скоєне (відео)

На Хмельниччині психічно хворий син зарізав батька і матір. Чоловік просто покремсав найрідніших людей. Від побаченого ставало зле навіть поліцейським. Односельці кажуть, у чоловіка вже як тиждень було загострення хвороби і батьки возили його до медиків. Поки вирішувалося питання з ПРЛ-тестуванням і направленням до психіатричної лікарні, сталося непоправне.

Сусіди звинувачують у трагедії медиків, а медики звинувачують покійних батьків. Психіатр каже, що виписала направлення на госпіталізацію хворому Сергію, але батьки нібито відмовилися відправляти сина на примусове лікування.

Родич родини розповів, що психічно хворий Сергій ще і вживав наркотики, які погіршували його стан. Медики у таких випадках радять надмірно не жаліти родичів, адже ліки можуть допомогти нещасним. Якщо ж залишити людину на одинці з хворобою, то це може призвести до трагедії на кшталт вбивства, адже хвора людина не в змозі усвідомити те, що коїть.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення