Вбивство бізнесмена у Миколаєві: підозрюваних чоловіка та жінку оголосили у міжнародний розшук (відео)

У центрі Миколаєва у дворі житлової багатоповерхівки з мисливської рушниці застрелили 51-річного бізнесмена. Ще один чоловік під час стрілянини дістав поранення.

Постріли пролунали 17 листопада близько 20:00 біля багатоповерхівки по вулиці Сінній. Мешканці будинку не одразу звернули на це увагу, бо подумали, що це діти бавляться з піротехнікою.

Вже зі кілька хвилин двір ряснів поліцейськими та медиками. На східцях у калюжі крові лежав чоловік, а за кілька метрів стояв автомобіль Audi із простріленими дверцятами. Чоловік намагався тікати від кілера, але кулі наздогнали його біля під’їзду.

Загиблим виявився 51-річний бізнесмен Ігор Плиндик. Відомо, що він займався вирощуванням і оптовим продажем овочів та фруктів. З жодним криміналом його не пов’язували. Убитий не жив у будинку, біля якого його застрелили.

Поранений чоловік, як виявилось, приїхав разом із убитим. Йому надали медичну допомогу і відпустили. За кілька кварталів від місця злочину знайшли мисливську рушницю зі слідами крові. Найімовірніше, з неї і здійснили смертельний постріл.

19 листопада поліція поліція оголосила у міжнародний розшук підозрюваних у вбивстві бізнесмена.

"Розшукуються Джемерчук Ігор Вадимович 1991 р.н. Згідно з оперативною інформацією, він переховується зі своєю співмешканкою Поліщук Вікторією Анатоліївною 1993 р.н. Вказані особи можуть мати при собі вогнепальну зброю", - повідомили у поліції Миколаївської області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення