Вимагали гроші та залякували: у Запоріжжі "активісти" виявилися не блогерами, а бандитами, ватажок яких проходив по справі про подвійне вбивство молодої пари (відео)

У Запорізькій області зовсім стерлася грань між справжніми активістами, які борються за справедливість, та скандалістами - що просто здіймають крик, аби використати ситуацію і ще й нажитися! Правоохоронці викрили цілу банду, за якою стежили вже довгий час. Ціла група чоловіків вдавала з себе борців за правду. А от реально вони виявилися нахабними рекетирами, що вимагають гроші з підприємців. Подивіться уважно - щоб відрізняти в майбутньому, де правда, а де - ні.

На кадрах патрульні намагаються ввічливо поговорити з чоловіком, якого запідозрили у тому, що у нього підробні документи. А ось інші кадри, на яких банда псевдо-активістів громить будівельний майданчик. Ті самі люди, які нахабно намагалися "відмазати" порушника від поліції. В банді було кілька десятків молодиків, які називали себе блогерами, активістами та навіть журналістами, але насправді займалися вимаганням грошей та залякуванням підприємців.

Копам вдалося викрити основних учасників угруповання. Ватажок-37-річний житель Запоріжжя, який раніше вже не раз мав проблеми із законом. 2 роки тому він навіть проходив по справі подвійного вбивства молодої пари. Правоохоронці в іншого псевдо-активіста навіть знайшли листівки, до яких були прикріплені гроші за учать в акціях протесту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення