Виживуть лише коронавірусні: у 2-річного хлопчика, до якого майже 40 хвилин їхала швидка, ускладнення (відео)

У 16-поверхівці на столичній Троєщині спалахнула двокімнатна квартира, яку орендувала порядна молода родина із маленькими синами.

Пожежа сталася ще минулого тижня, проте моторошні кадри й досі шокують мережу.

Коли спалахнула пожежа - 2-х та 6-річний хлопчики були вдома самі. Їх ледве знайшли через сильну димову завісу: один хлопчик був під ліжком, другий - на ліжку. Обидвоє у непритомному стані.

Мати розповідає, що залишила малих буквально на кілька хвилин, бо пішла за памперсами. Коли повернулась додому - всередині вирувало полум’я. У двокімнатній квартирі палала зала разом із балконом. Вогонь швидко пожирав меблі та текстиль. Малюки вирішили заховатися у спальні - хоча вогонь туди й не дістався, але все заполонив отруйний дим. Підозрюють, що вони бавилися сірниками.

Обидва хлопчики у лікарні, стан меншого - тяжкий. Сьогодні Влад Антонов повідомив, що 2-річний хлопчик як і раніше знаходиться в критичному і нестабільному стані. Він на апараті ШВЛ.

"Ускладнення, прогноз поганий. У старшого все значно краще", - написав журналіст.

Швидка їхала до дітей аж 35 хвилин. Хлопчики залишилися живими лише завдяки злагодженій роботі співробітників ДСНС. Медики пояснили обуреному натовпу, що нині всі бригади зайняті коронавірусними хворими.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення