Вся обвуглена, а очні яблука розплавлені: після вибуху газу у 5-поверхівці жінка спокійно стояла біля вікна і палала (відео)

На Львівщині 80-річна бабця-камікадзе ледь не пустила в повітря будинок разом з усіма мешканцями.

Потужний вибух у п’ятиповерховому будинку пролунав о 14:30, а потім помешкання зайнялося. Вогонь практично одразу перекинувся на власницю. У це важко повірити, але жінка була при свідомості і абсолютно не звертала увагу на те, що горить. Ба більше, вона навіть не кликала медиків.

80-річна жінка ще дихала, коли її знайшли рятувальники, але на ній не було живого місця. Все тіло пенсіонерки було суцільним опіком. Її стан шокував навіть медиків - вся обвуглена, а очні яблука розплавлені. Попри страшні опіки вона прожила у лікарні майже 30 хвилин.

Сусіди розповідають, що Емілія Лук’янівна була самотньою і трохи дивакуватою. Люди переконані, що старенька просто забула вимкнути на кухні газ. А от найближчі сусіди вважають, що бабця підірвала свою квартиру навмисно, аби нашкодити мешканцям. Адже багато років поспіль пенсіонерка тримала у напрузі своїх сусідів. Під час пожежі Емілія Лук’янівна спокійно стояла біля вікна та палала. Люди зрозуміли це, коли розглядали світлини з пожежі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення