Встиг лише вийти з дому і безслідно зник: у Житомирі викрали лідера чеченської діаспори Житомирщини (відео)

У Житомирі викрали 50-річного Біслана Гелагаєва. Він – лідер чеченської діаспори Житомирщини, а з 2016 року – президент Житомирської обласної асоціації спортивної боротьби.

У день викрадення чоловік домовився з товаришем про зустріч, потім планував йти до офісу. Останнє повідомлення з телефону Біслана отримала Ганна – вони мали обговорити плани щодо відкриття ресторану.

Опівдні в неділю чоловік пішов з дому у справах. Сусіди бачили: щойно він вийшов з під’їзду, як його запхали до сірого мікроавтобусу. Його супроводжував чорний джип. За дві години обидва автомобілі вуличні камери відеоспостереження зафіксували у столиці, проте самого чоловіка так і не знайшли.

Пошуком Гелагаєва займається поліція, поки безрезультатно. Але родина викраденого та його адвокат майже впевнені: чоловіка викрали спецслужби. Адвокат каже, що це схоже на контрдиверсійну операцію, а самі номери державних номерних знаків не відповідають тому виду і марці транспортних засобів, які зафіксували камери. На адвокатський запит у СБУ досі відповіді не надали.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення